Fascination About su kaçak tespiti

Wiki Article

Yaptığımız işler: sıhhi tesisat işini dair her konuda profosyonel hizmet veriyoruz. Mekanik Isıtma Soğutma sistemleri Yangın sulama söndürme sistemleri Doğalgaz tesisatı...

Tahmin ederek değil, kesin bilgiyle işe koyuluyoruz. Sorunun kaynağını tespit ediyoruz ve size işaretliyoruz. İstendiği takdirde su kaçağı arızası sadece işaretli yerdeki fayans yerinden çıkarılarak onarılıyor.

Bir evde tesisatçı hizmetine her zaman olmasa da ara ara muhakkak ihtiyaç duyulur. Bu yüzden usta tesisatçı hizmetinden yararlanmak isteyen kullanıcıların aklına su tesisatı ne kadar tutar gibi sorular gelebilir.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Bunun sebebinin su kaçağı olması gerekmez mi? Ayrıca, banyoda olan bir tıkanıklıkta nasıl olurda bizim tuvalet etkilenir? Normalde üst katın banyosunda sorun varsa hemen altında bulunan bizim banyonun tavanında su akması gerekmez mi ama tuvaletin tavanından akıyor.

Stetoskop genellikle doktorların kullandığı sesleri daha iyi şekilde algılamaya yarayan bir hassas ses dinleme aygıtıdır.

Su kaçağı tespiti ve tamiri konusunda tarafımıza en sık şekilde yöneltilen soruların su kaçak tespiti başında; fiyatının ne kadar olduğudur. Fakat bu konuda Web bir fiyat bilgisi vermek mümkün değildir.

Merhabalar siz değerli müşterilerimiz 2008 yılında başladığımız bu güzel mesleğimizi itina ile devam ettirmek de olup sizlere daha iyi hizmet verebilmek için buradayız

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Evlerdeki su kaçaklarına son veren bu yeni teknoloji, güvenlik ve konforu bir araya getiriyor. Su hasarı riskini azaltarak ev sahiplerine huzurlu bir yaşam sunuyor.

Korozyon: Korozyon boruları su kalitesine bağlı olarak su sızıntılarına yol açabilmektedir. Arıtılmış olan suyun kireçlenme oranı da ortadan kalkacak ve yumuşak bir yapı ile tesisat sisteminden iletilecektir.

Termal kameralar, kaçakların yerini sıcaklık tespiti ile yapar. Belli bir alana tutulduğunda su kaçağı tespiti sıcak su boruları içerisindeki sıcaklığı tespit ederler.

 Su kaçağının elektrik kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında su kaçağı tespit sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim bozukluğuna da sebep olabilir.

Kısaca sorunu bulmak advertına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve su kaçağı tespiti bu su kaçak tespiti teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page